چگونه به صورت خودکار در ویندوز 10 لاگین کنیم

ساخت وبلاگ

همگی ما تمایل داریم تا آنجا که ممکن است ویندوز سریعتر بوت را انجام دهد، حال آن که مایکروسافت در گذشته با تاکید بر زمان کمتر در حین بوت اعلانی را بیان کرده بود، ولی این امر همیشه شدنی نیست. کاربران بعد از بوت شدن ویندوز با مشکل دیگری نیز روبه رو هستند و آن زمانی است که صرف وارد کردن کلمه عبور می کنند.

برای تنظیم ورود (sign in) خودکار به ویندوز 10 یک راه وجود دارد تا ثانیه‌های ارزشمند شما را برایتان ذخیره کند و شما را در هر بار روشن کردن کامپیوتر بی نیاز از وارد کردن کلمه عبور کند. قبل از شروع، توصیه‌ی ما به شما این است که اطمینان حاصل کنید که شما تنها کاربر کامپیوتر مورد نظرتان هستید و کامپیوتر خود را با شخص دیگری به اشتراک نمی‌گذارید زیرا که این آموزش و کاری که بر روی کامپیوتر شما انجام می‌گیرد به بقیه اجازه خواهد داد از صفحه لاگین عبور کرده و به فایل‌های شما دسترسی یابند. حال که برای انجام این کار تصمیم جدی دارید، بیایید شروع کنیم.

یکی از ساده ترین راه‌ها برای رسیدن به این هدف این است که یکی از تنظیمات داخلی Windows Settings را تغییر دهید. شما می‌توانید با دنبال کردن گام‌های زیر لاگین خودکار را فعال کنید.

  • اپلیکیشن Settings را باز کنید به مسیر Accounts>Sign-in options مراجعه کنید.
  • اکنون گزینه ” Require Sign-in” را پیدا کنید و به Never تغییر دهید.

تنظیمی که در بالا صورت پذیرفته باید به شما اجازه دهد در صفحه لاگین از گزینه sign-in عبور کنید، اما تنها در صورتی کار می‌کند که شما کامپیوتر خود را در حالت Sleep قرار داده باشید. اگر شما عادت به خاموش کردن دستگاه ویندوز 10 خود دارید پس نیاز است که گام‌های زیر را دنبال کنید تا قادر به لاگین خودکار باشید. توجه داشته باشید که گام‌های زیر نیازمند داشتن دانش کافی از رجیستری ویندوز می‌باشد.

  • در باکس جستجو منوی استارت  “Regedit” را تایپ کنید تا به رجیستری ویندوز دسترسی پیدا کنید.
  • زمانی که وارد شدید، به این مسیر بروید ” HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon “

  • اکنون پوشه ” Winlogon ” را انتخاب کنید و در سمت راست بر روی ” DefaultUserName” دابل کلیک کنید.
  • حال اطمینان حاصل کنید که نام اکانت شما در باکس Value data ظاهر شود.

زمانی که این کار را انجام دادید، آن را ببندید و به دنبال ” DefaultPassword” بگردید. اگر شما نتوانستید آن را پیدا کنید، یک String Value جدید ایجاد کرده و نام آن را “DefaultPassword” قرار دهید و کلمه عبور خود را در باکس “Value data” وارد کنید. هنگامی که این کارتان تمام شد بر روی ok کلیک کنید.

سپس ” AutoAdminLogon” را بیابید و مقدار آن را از “0” به “1” تغییر بدهید.

در نهایت، اگر شما با رجیستری ویندوز راحت نیستید، می‌توانید از ابزار رایگانی به نام ” Autologon” استفاده کنید. این ابزار توسط خود مایکروسافت توسعه یافته است و شما می‌توانید به اعتبار آن اطمینان کنید. برای استفاده از این ابزار، مراحل زیر را دنبال کنید.

  • به Microsoft docs page بروید، و ” Autologon” را دانلود کنید و این فایل را از حالت فشرده خارج کنید تا به فایل .exe آن، دست یابید.
  • ابزار Autologon را اجرا کنید و license agreement را قبول کنید.
  • ابزار Autologon به طور خودکار نام کاربری و فیلد دامین شما را دریافت می‌کند. شما تنها باید کلمه عبور خود را برای تایید تایپ کنید.
  • بعد از وارد کردن کلمه عبور بر روی Enable کلیک کنید. انجام این امر به کاربر اجازه می‌دهد تا صفحه لاگین را رد کرده و به طور مستقیم وارد ویندوز شود.

اگر از اکانت مایکروسافت استفاده می‌کنید مطمئن شوید که ID ایمیل خود را به جای نام کاربری خود وارد کنید. برای غیرفعال کردن Autologon، تنها کافی است اپلیکیشن را اجرا کنید، کلمه عبور را وارد کرده و بر روی disable کلیک کنید.

انجام هر یک از موارد بالا لاگین خودکار را در دستگاه های ویندوز 10 شما فعال می‌کند. همان طور که قبلا ذکر شد، اطمینان حاصل کنید که شما تنها شخصی هستید که از دستگاه مورد نظر استفاده می‌کنید در غیر این صورت اشخاص دیگر می‌توانند به راحتی به فایل‌های شما دسترسی یابند. گفتنی است، توصیه می‌شود برای محافظت از اطلاعات حساس در لپ تاپ خود از کلمه عبور یا PIN  استفاده کنید.

نجمه عنایتی

وینفون...
ما را در سایت وینفون دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان winphone بازدید : 304 تاريخ : سه شنبه 21 اسفند 1397 ساعت: 8:06