هر یک از محصولات سرفیس بیشتر برای چه کسانی مناسب هستند؟

ساخت وبلاگ

محصولات سرفیس در حال حاضر تنوع خوبی برای تمامی سلیقه ها و حرفه های مختلف دارند و افراد مختلفی می توانند کاربران این محصولات باشند. اما شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که کدام یکی از محصولات سرفیس برای شما مناسب تر است؟ در ادامه با وینفون همراه باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم.

در ابتدا باید بگوییم محصولات سرفیس محصولات قدرتمند و زیبایی هستند که با توجه به قیمتی که برای آن ها قرار داده شده برای افراد حرفه ای محصولات مناسب تری هستند. اما در صورتی که شما یک کاربر حرفه ای نباشید هم مایکروسافت در محصولات سرفیس کانفیگ های با مشخصات پایین تری هم ارائه می کند اما نسبت به محصولات پایین رده شرکت های دیگر قیمت بالاتری دارد که ممکن است یک کاربر معمولی که یک محصول میان رده می خواهد از عهده پرداخت آن بر نیاید. به هر حال اگر قصد خرید یک سرفس دارید باید میزان استفاده و میزان سخت افزار و حرفه خود را در نظر بگیرید و با توجه به نیازتان یکی از محصولاتی که در ادامه توضیح می دهیم را انتخاب کنید.

سرفیس پرو که قدیمی ترین کلاس در محصولات سرفس مایکروسافت به حساب می آید تبلتی زیبا، سبک و کاربردی است که در عین حال قدرت بسیار خوبی دارد. مایکروسافت تا به حال از این سری محصولات سرفیس RT، سرفیس پرو، سرفس 2، سرفیس پرو 2، سرفیس 3، سرفیس پرو 3، سرفیس پرو 4 و امسال هم با حذف شماره گذاری سرفیس ها سرفس پرو جدید یا درواقع سرفس پرو 2017 را عرضه کرده که محبوب ترین دسته بندی از محصولات مایکروسافت هم بوده است. اکنون سرفیس پرو 4 که در سال 2015 عرضه شد بر اساس گزارش سپتامبر 2017 Adduplex رتبه اول را میان سرفیس های مایکروسافت با 41.2 درصد در اختیار دارد و سرفس پرو 3 با 22.2 درصد، سرفیس 3 با 12.1 درصد، سرفیس بوک با 7.5 درصد و سرفیس پرو 2017 با 5.8 درصد در رتبه های بعدی قرار می گیرند که این نشان از آن دارد که تبلت های کاربردی استقبال بیشتری در میان افراد نسبت به لپ تاپ های کلاسیک و الترابوک ها دارند.

سرفیس پرو 2017 که در حال حاضر جدید ترین محصول از این دسته بندی است، یک صفحه نمایش 12.3 اینچی با فناوری پیکسل سنس مایکروسافت، پردازنده نسل هفتم اینتل Core m3, i5, i7 با پردازنده های گرافیکی Intel® HD Graphics 615 و 620 در مدل های m3 و i5 و Intel® Iris™ Plus Graphics 640 در مدل i7، از 4 تا 16 گیگابایت حافظه رم، از 128 تا 1 ترابایت حافظه داخلی SSD دارد و به ویندوز 10 نسخه پرو مجهز شده بر اساس کانفیگ های آن در مدل m3 وزن 768 گرم، در مدل i5 وزن 770 گرم و در مدل i7 وزن 784 گرم است که قیمت این دستگاه از 799 دلار (بدون کیبورد و سرفیس پن و سرفیس دایل) آغاز می شود.

سرفیس پرو یک تبلت قدرتمند است که می تواند با اتصال کیبورد تبدیل به یک لپ تاپ همه کاره شود تا حدی که مایکروسافت شعار امسال آن را به جای آن که “تبلتی که می تواند جای لپ تاپ ها را بگیرد” بگذارد، “بهترین لپ تاپ تبدیل شونده جهان” گذاشته است. کار با قلم هم در کنار مهندسی لولای عالی سرفیس پرو می تواند تجربه بسیار خوبی را با یکی از بهترین و سریع ترین قلم های دیجیتال جهان یعنی سرفیس پن فراهم آورد و در کنار آن سرفیس دایل لذت این تجربه را دوچندان می کند. با این حال با توجه به اینکه تجربه کاربری طراحی، جزوه برداری با قلم سرفیس پن و کارهای اینچنینی راحت تر از تایپ کردن سریع است باید این تبلت را بیشتر مناسب دانشجویان، طراحان گرافیک و کسانی که با قلم سرفیس و صفحه نمایش تعامل بیشتری دارند دانست.

سرفیس لپ تاپ کوچکترین دسته بندی محصولات سرفس به لحاظ سن و سال است و در واقع این دسته از محصولات سرفیس، لپ تاپ های کلاسیک ساخت مایکروسافت است. یک لپ تاپ زیبا، سبک و در عین حال قدرتمند و با شارژدهی بالا نسبت به بسیاری از لپ تاپ های کلاسیک ساخت کمپانی های دیگر از جمله اپل که تجربه کاربری بسیار خوبی را می تواند برای کاربران فراهم کند. اندازه صفحه نمایش سرفیس لپ تاپ کمی بزرگتر از سرفیس پرو و 13.5 اینچ است و کمی رزولوشن و تراکم پیکسلی پایین تری نسبت به آن دارد. صفحه نمایش این لپ تاپ مثل سایر سرفس ها لمسی است و از قلم سرفیس پن نیز پشتیبانی می کند اما سرفیس دایل در روی صفحه نمایش قابل استفاده نیست و به صورت off-screen می توانید از آن استفاده کنید. ضعیف ترین مدل سرفیس لپ تاپ با پردازنده نسل هفتم i5 در نظر گرفته و پردازنده i7 اینتل قوی ترین مدل آن است که تا 512 گیگابایت حافظه داخلی SSD و تا 16 گیگابایت حافظه رم دارد و با قیمت 999 دلار (بدون سرفیس پن و سرفیس دایل) آغاز می شود.

سرفیس لپ تاپ را می توان بیشتر مناسب دانشجویان، برنامه نویسان و تولیدکنندگان محتوا دانست چرا که حس بسیار خوبی موقع تایپ سریع به این افراد القا می کند و تایپ به مراتب راحت تری نسبت به سرفس پرو خواهید داشت. نکته جالب توجه در مورد سرفس لپ تاپ این است که این لپ تاپ به صورت پیش فرض به نسخه ویندوز 10 اس مجهز شده که تنها امکان نصب برنامه ها از طریق استور در آن وجود دارد و نسخه ای بهینه شده بیشتر برای مدارس و ارگان های آموزشی است. مایکروسافت این امکان را فراهم کرده تا خریدارانی که ویندوز 10 اس را نیاز ندارند بتوانند به ویندوز 10 پرو آپگرید کنند. این آپگرید تا ماه مارس 2018 رایگان است و پس از آن باید مبلغی حدود 50 دلار پرداخت کنید.

اگر هم طراح هستید، هم برنامه نویس و تولید کننده محتوا و در کنار آن قدرت بسیار بالایی هم از لپ تاپ خود می خواهید باید به سراغ سرفیس بوک بروید. یک الترابوک همه کاره که در واقع بر عکس سرفیس پرو عمل می کند و لپ تاپی است که تبدیل به تبلت هم می شود و تجربه کاربری خوبی را برای کاربر چه در حالت لپ تاپ و چه در حالت تبلت فراهم می کند. سرفیس بوک اولین بار همراه سرفس پرو 4 در سال 2015 معرفی شد و چند روز قبل نیز مایکروسافت یک به روز رسانی سخت افزاری جدید را تحت عنوان سرفس بوک 2 معرفی کرد که حالا علاوه بر نسخه 13.5 اینچی یک نسخه 15 اینچی هم به سرفس بوک اضافه شده و در ساخت آن از نسل هفتم و نسل هشتم پردازنده های اینتل Core i5 و Core i7 استفاده شده که تا 4.2 گیگاهرتز در حالت Max Turbo فرکانس پردازنده را در نسل هشتم پردازنده Core i7 اینتل برای آن فراهم می کند و تا 16 گیگابایت حافظه رم، تا 1 ترابایت حافظه داخلی PCIe SSD و تا 2 گیگابایت حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی GDDR5 در مدل 13.5 اینچ به لطف NVIDIA GTX 1050 و تا 6 گیگابایت حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی GDDR5 در مدل 15 اینچ به لطف NVIDIA GTX 1060 برای آن در نظرگرفته شده است.

سرفیس بوک 2 می تواند تا 17 ساعت پخش مداوم ویدیو را شارژ دهی کند و از 1499 تا 2999 دلار برای نسخه کوچکتر و از 2499 تا 3299 دلار برای مدل بزرگتر قیمت گذاری شده است.

مایکروسافت سال گذشته نشان داد که می تواند تعریف آل این وان ها هم می تواند متفاوت باشد. آل این وان هایی که در صدر آن ها آی مک اپل قرار داشت با آمدن سرفس استودیو همه چیز تغییر کرد و آل این وان ها تعریف متفاوتی پیدا کردند طوری که سایر کمپانی ها مثل اچ پی در آل این وان های بعدی خود سعی کردند محصولی شبیه به سرفیس استودیو تولید کنند. سرفیس استودیو یک صفحه نمایش 28 اینچی با فناوری پیکسل سنس مایکروسافت با رزولوشن 4K و سه تنظیم رنگی sRGB, DCI-P3 و Vivid Color Profiles است. آخرین به روز رسانی سرفیس استودیو و تاریخ اولین رونمایی آن نیز اکتبر 2016 است و مایکروسافت در آن از پردازنده نسل ششم اینتل Core i5 ,i7 استفاده کرده اما در کنار آن تا 4 گیگابایت حافظه GDDR5 پردازنده گرافیکی اختصاصی ساخت کمپانی NVIDIA، تا 2 ترابایت حافظه هیبریدی HDD در کنار 128 گیگابایت حافظه SSD و از 8 تا 32 گیگابایت حافظه رم استفاده کرده و این دستگاه طراحی خیره کننده ای دارد و می توان آن را نسخه بزرگتر و تکامل یافته سرفس پرو در دسته کامپیوتر ها دانست.

سرفیس استودیو مهندسی لولای فوق العاده ای دارد که به لطف آن صفحه نمایش در زاویه بسیار کمی با زمین قرار می گیرد تا کار با قلم سرفیس پن و ابزار سرفس دایل راحت تر و لذت بخش تر باشد و کار با آن حس خوبی را به کاربر منتقل می کند. این دستگاه نیز مناسب همه دسته بندی های کاری از جمله طراحان گرافیک، برنامه نویسان و ادیتورهای ویدیو، و تولید کنندگان محتوا است. قیمت سرفس استودیو از حدود 3000 دلار آغاز و تا 4200 دلار ادامه دارد. انتظار می رود سرفیس استودیو در رویداد آبان ماه مایکروسافت به روزرسانی سخت افزاری شود.

بزرگترین عضو خانواده سرفیس که درواقع یک نمایشگر بزرگ مجهز به ویندوز 10 یا تکامل یافته تخته های هوشمند است که مناسب برای سازمان های مختلف جهت ویدیو کنفرانس و جلسات و مراکز آموزشی است که می تواند تجربه خوبی را از کار با ویندوز 10 بر روی یک صفحه 55 یا 84 اینچی فراهم کند. آخرین نسخه سرفیس هاب حدود سه سال پیش معرفی شده که مایکروسافت در آن از نسل چهارم پردازنده اینتل و نسخه های قدیمی تر قلم سرفس پن استفاده کرده و یکپارچگی با سرفس دایل نیز برای آن تعبیه نشده و تا کنون مایکروسافت به روز رسانی سخت افزاری جدیدی برای آن عرضه نکرده است. قیمت سرفیس هاب از حدود 9 هزار دلار آغاز می شود در مدل کوچکتر آغاز می شود و به حدود 22 هزار دلار در مدل بزرگتر می رسد. ممکن است مایکروسافت امسال یک به روز رسانی جدید برای این تخته بزرگ مجهز به ویندوز 10 نیز عرضه کند.


شما کدام یک از محصولات سرفیس مایکروسافت را مناسب خود می دانید؟

112پست
امیرحسین شعبانی نژاد
وینفون...
ما را در سایت وینفون دنبال می کنید

برچسب : محصولات, نویسنده : محمد رضا جوادیان winphone بازدید : 223 تاريخ : يکشنبه 30 مهر 1396 ساعت: 4:47