مهاجرت مشتریان سازمانی به ویندوز ۱۰ سریعتر از پیش بینی ها است

ساخت وبلاگ

نظرسنجی که اخیرا توسط موسسه Adaptiva انجام گرفته است نشان می‌دهد که تلاش کاربران سازمانی برای ارتقا لپ تاپ ها و دسکتاپ ها به ویندوز ۱۰ سرعت بیشتری در قیاس با نظرسنجی های پیشین پیدا کرده است. امنیت یکی از مهمترین دغدغه های مشتریان سازمانی است و آخرین نسخه ویندوز توانسته این دغدغه را تا حد زیادی برطرف سازد.

در یک نظرسنجی که در سال ۲۰۱۶ میان کاربران سازمانی انجام گرفت بخش عمده ای از جامعه آماری (حدودا ۸۸ درصد) اعلام کردند که به‌ندرت استفاده از ویندوز ۱۰ را شروع کرده اند. در کامپیوترهای این جامعه آماری ویندوز ۱۰ تنها روی ۵ درصد از کامپیوترها در حال اجرا بود. تنها بخش بسیار کمی از این جامعه آماری یعنی حدودا ۱۲ درصد اعلام کردند که بیش از ۵ درصد سیستم های خود را به ویندوز ۱۰ ارتقا داده اند، در این جامعه آماری تنها ۴.۸ درصد از کاربران سازمانی بیش از ۵۰ سیستم های خود را به ویندوز ۱۰ ارتقا داده بودند که آمار چندان چشمگیری به‌شمار نمی‌آید.

با این حساب در نظرسنجی انجام شده در سال ۲۰۱۶ ۸۸ درصد جامعه آماری اعلام کردند که حتی ۵ درصد از سیستم های خود را به ویندوز ۱۰ ارتقا نداده اند و تنها ۱۲ درصد از این جامعه آماری بیش از ۵ درصد سیستم های خود را به ویندوز ۱۰ ارتقا داده اند و تنها ۴.۸ از جامعه آماری بیش از ۵۰ درصد سیستم های خود را به ویندوز ۱۰ ارتقا دادند. اما زمانی که این نظرسنجی را در سال جاری انجام دادیم با نتیجه جالبی مواجه شدیم، چرا که بیش از ۱۰ درصد کاربران اعلام کردند به‌صورت کامل به ویندوز ۱۰ مهاجرت کرده اند که جهش بزرگی را در قیاس با سال قبل نشان می‌دهد.

این آمارها باعث ایجاد برخی سوالات می‌شود. کجاها این مهاجرت سریعتر انجام شده و یا اینکه در مقایسه با پیش‌بینی ها زمان کمتری گرفته است؟ آیا چیزی این فرآیند را سرعت بخشیده است؟ نظرسنجی موسسه Adaptiva به این سوالات مستقیما پاسخ نمی‌دهد، اما امکان پیدا کردن جواب هایی از دل این اطلاعات وجود دارد.

در ابتدا این یافته ها را از نظرسنجی سال ۲۰۱۷ مدنظر داشته باشید:

  • نزدیک به نیمی از پاسخ دهندگان نظرسنجی سال ۲۰۱۷ (۴۸.۹۹ درصد) اعلام کرده اند که مهاجرت به ویندوز ۱۰ را توسط یک تیم IT یک تا پنج نفره انجام داده اند.
  • نزدیک به ۵۷ درصد پاسخ دهندگان حدس می‌زنند که فرآیند ارتقا یک سیستم به ویندوز ۱۰ بین دو الی چهار ساعت طول می‎‌کشد.
  • بیش از ۴۲ درصد پاسخ دهندگان انتظار دارند که ارتقا بیش از ۹۰ درصد سیستم هایشان بدون دخالت انسانی امکان‎‌پذیر باشد.

با توجه به اینکه بخش عمده پاسخ دهندگان انتظار دارند که فرآیند ارتقا بین دو تا چهار ساعت طول می‌کشد اما ۴۲ درصد تصور می‌کنند نیاز به دخالت انسانی طی به روز‌رسانی بیش از ۹۰ درصد سیستم هایشان نیست. از طرفی دیگر نیمی از متخصصان IT که در نظرسنجی شرکت داشته اند که بتوانند تمامی سیستم ها را با کمک تیمی زیر پنج نفر به اتمام برسانند، نتیجه حاصله این است که این تیم ها روش های مناسبی برای انجام خودکار مراحل به‌روزرسانی یافته اند.

به بیان دیگر اتوماسیون ارتقا سیستم ها (با توجه به روش های استفاده از ابزارهای اتوماسیون در هر شرکت) فرآیند ارتقا به ویندوز ۱۰ را به مراتب تسهیل بخشیده است، و در نبود این ابزارها امکان ارتقا با این سرعت ممکن نبود. ابزارهای ارتقا باعث شده اند تا سرعت ارتقا به ویندوز ۱۰ به مراتب بیشتر شود و امکان ارتقا تعداد زیادی از سیستم ها میسر شده است. در حقیقت این ابزارهای اتوماسیون ارتقا هستند که باعث افزایش سرعت ارتقا سیستم ها به ویندوز ۱۰ شده اند و این مسئله را پیش از زمان مقرر به نتیجه رسانده اند.

برطبق نظرسنجی پیشین موسسه Adaptiva می‌دانیم که بیش از ۸۵ درصد مشتریان سازمانی از گونه ای ابزارهای مدیریت پیکربندی نظیر Microsoft System Center Configuration Manager (ConfigurMgr) برای مدیریت محیط ویندوز استفاده می‌کنند. بسته به توانایی و قابلیت های ابزار مدیریتی، سازمان ها می‌توانند به‌سرعت اطلاعات زیربنایی که برای برنامه ریزی ارتقا مورد نیاز است را جمع آوری کنند، این ابزارها چنان کارآمد هستند که حتی در شرکت و سازمانی با ده ها، صدها و حتی هزاران کامپیوتر امکان ارتقا سریعتر را ممکن می‌سازند.

دید مثبت مسئولان IT سازمان ها به نظرسنجی امسال نسبت به فراساختارهای ویندوزی شرکت ها و سهولت ارتقا سیستم ها به ویندوز ۱۰ در بیشتر موارد به خوبی بیانگر ضرورت و اهمیت اتوماسیون به‌روزرسانی ها و نقش آنها در تسریع مهاجرت به ویندوز ۱۰ را نشان می‌دهد.

در سازمان ها مسئولان و متخصصان IT نقش اصلی را در تصمیم گیری مهاجرت به یک سیستم عامل برعهده دارند. در نظر سنجی سال گذشته بخش عمده ای از این متخصصان (حدودا ۸۸ درصد) عنوان کردند که تنها بخش کوچکی (کمتر از ۵ درصد) از سیستم های خود را به ویندوز ۱۰ ارتقا داده اند. دلیل عمده ای که باعث جهش در میزان مهاجرت مشتریان سازمانی به ویندوز ۱۰ در سال جاری شده، رضایت و اعتماد متخصصان IT شرکت از پایداری، امنیت و قدرت این نسخه از ویندوز بوده است.

به واقع با رضایت این متخصصان از ویندوز ۱۰ موج اصلی مهاجرت به نسخه جدیدتر ویندوز آغاز شده است و در این میان ابزارهای اتوماسیون به‌روزرسانی نقش عمده ای در سهولت این ارتقا و افزایش سرعت مهاجرت به ویندوز ۱۰ حتی بیش از پیش بینی ها داشته اند. مشتریان سازمانی می‌توانند تعداد کاربران آخرین نسخه ویندوز را بیش از پیش افزایش دهند و مایکروسافت را در رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده در زمینه تعداد کاربران ویندوز ۱۰ یاری رسانند.

392 پست

محسن توکلیگویند کامپیوتر همه جوره خوش است،نه خیر عزیز فقط سرفس خوش است!
وینفون...
ما را در سایت وینفون دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان winphone بازدید : 143 تاريخ : شنبه 17 تير 1396 ساعت: 15:27