موارد دوست داشتنی هنگام مهاجرت از سرفس بوک به سرفس لپ تاپ

ساخت وبلاگ

سرفس بوک را باید اولین لپ تاپ ساخت مایکروسافت دانست که البته انقلابی را در زمینه ساخت و طراحی لپ تاپ به همراه داشت، چندی قبل ردموندی ها سرفس لپ تاپ را که یک لپ تاپ کاملا کلاسیک است وارد بازار کردند، در صورت مهاجرت از سرفس بوک به سرفس لپ تاپ چه چیزی انتظار شما را می کشد؟ برای آگاهی از پاسخ این سوال با ما همراه باشید.

شرایط برای کاربری قدیمی سرفس بوک هنگام مهاجرت به سرفس لپ تاپ چگونه خواهد بود؟ من یکی از کاربران حریص و بسیار مشتاق سرفس بوک هستم، این دستگاه لپ تاپ اصلی من است و تقریبا در هر جایی که می روم همراه من بوده است.

به صورت دقیق سرفس بوک از اوایل سال ۲۰۱۶ که برای اولین بار در انگلستان موجود شد همراه همیشگی من بوده است، به صورت دقیق باید بگویم که من بسیار بیش تر از هر لپ تاپ دیگری که تاکنون استفاده کرده ام عاشق سرفس بوک خود هستم.

دیروز به هر شکل سرفس لپ تاپ جدیدم به دستم رسید.

لپ تاپ

نگاه من در مورد سرفس بوک کاملا مثبت و عاشقانه بود، البته باید در همین ابتدا اشاره کنم که من تمامی ویژگی های آن را دوست نداشتم، شاید مهم ترین این موارد وضعیت لولای دستگاه هنگام بسته بودن لپ تاپ بود، در این وضعیت سرفس بوک ضخامتی بیش از واقعیت پیدا می کرد.

از سوی دیگر وزن سرفس بوک در قیاس با الترابوک های دیگر بازار بیش تر بود، که البته دلیل آن صفحه نمایش جدا شدنی دستگاه است، به غیر از این موارد سرفس بوک دستگاهی به معنای واقعی کلمه کامل است.

اکنون که این مقاله را می نویسم در حدود یک روزی است که از سرفس لپ تاپ عضو جدید خانواده سرفس استفاده کرده ام، و در همین مدت آنچه که به نظرم رسید آن است که مایکروسافت توانسته در این محصول جدید دو ایراد سرفس بوک را برطرف سازد.

سرفس لپ تاپ بسیار سبک است، و این مسئله آن را به گزینه ای ایده آل برای جابجایی بدل می سازد، از سوی دیگر طراحی لولای آن ساده است، در نتیجه هنگام بسته شدن دستگاه ضخامت آن زیاد نخواهد بود.

پس تا اینجا برای جمع بندی باید یادآوری کنم که مایکروسافت توانسته مشکلاتی را که من با سرفس بوک داشتم کاملا برطرف سازد، البته کار با قلم در سرفس بوک به مراتب لذت بخش تر و ساده تر است، این موردی است که سرفس لپ تاپ از آن بی بهره است.

اما باید بگویم که من از کاربران شیفته قلم نیستم، و از سوی دیگر تقریبا هرگز صفحه نمایش سرفس بوک خود را از بدنه آن جدا نکردم، پس این فقدان و کمبود برای من چندان دردآور نبود.

ویژگی برجسته دیگر سرفس لپ تاپ پوشش آلکانتارا است، من استفاده از این پارچه را در عضو جدید خانواده سرفس تحسین می کنم، اما راستش را بخواهید من حس فلز آلومینیوم سرفس بوک را زیر دست در قیاس با این الیاف ترجیح می دهم.

باید اشاره کنم که من به هیچ عنوان از آلکانتارا نفرت ندارم، به واقع این پارچه بسیار خوب و عالی است، اما به صورت شخصی حس فلز زیر دست را به هر جنس دیگری ترجیح می دهم.

شاید برخی در مورد جذب لکه های توسط این پارچه سوال کنند حقیقیت این است که من صرفا یک روز با این لپ تاپ کار کرده ام و بنابراین نمی توانم پاسخی در این زمینه بدهم، البته این جنس پیش از این در تایپ کاور اختصاصی سرفس پرو۴ نیز به کار رفته بود، و ار بابت لکه پذیری کاربران از آن رضایت داشتند.

و اما مورد دیگر، سرفس لپ تاپ به صورت پیش فرض با ویندوز ۱۰ اس عرضه می شود، و من مدت زیادی را صرف کار کردن با آن نکردم، چرا که من آزادی در نصب برنامه های خارج استور در مواقع لزوم را ترجیح می دهم.

صحبت از سیستم عامل شد، بد نیست که یادآوری کنم ارتقا به ویندوز ۱۰ پرو برای دارندگان سرفس لپ تاپ تا پایان سال کاملا رایگان است، و البته فرآیندی بسیار ساده دارد، پس من هم از این موقعیت استفاده کردم و ویندوز خود را ارتقا بخشیدم.

سرفس لپ تاپ من از پردازنده اینتل Core i5 با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره سازی بهره مند است، سرفس بوک بنده نیز دارای پردازنده اینتل Core i5 و ۸ گیگابایت رم است، اما در مدل ارایه شده فضای ذخیره سازی ۱۲۸ گیگابایت بود.

سرفس لپ تاپ در قیاس با سرفس بوک از نسل جدیدتر پردازنده های اینتل بهره می برد، در حقیقت در قلب سرفس بوک نسل ششم و در قلب سرفس لپ تاپ نسل هفتم پردازنده های اینتل قرار گرفته است.

پردازنده جدیدتر سرفس لپ تاپ باعث شده تا سرعت بیدار شدن و رفتن به حالت اسلیپ و البته ویندوز هلو به شکل کاملا ملموسی افزایش یابد، در حقیقت سرفس لپ تاپ به مراتب سریع تر از سرفس بوک من است.

از سوی دیگر پردازنده های kaby Lake اینتل از جهت حالت اسلیپ به مراتب بهبود یافته اند، در نتیجه زمانی که مشغول گوش کردن به موسیقی هستم، می توان لپ تاپ را ببندم تا به حالت اسلیپ برود، اما پخش موسیقی ادامه خواهد داشت.

این توانایی دقیقا مشابه تبلت ها و گوشی های هوشمند است، دقیقا نمی دانم تا چه میزان این قابلیت برای همه کاربران هنگام استفاده از یک لپ تاپ مفید خواهد بود، اما مطمئنا وجود آن بهتر از نبودنش است.

رزولوشن صفحه نمایش سرفس لپ تاپ در قیاس با سرفس بوک به مراتب پایین تر است، به صورت دقیق تر روزلوشن نمایشگر سرفس لپ تاپ ۲۲۵۶x1504 است در حالی که رزولوشن سرفس بوک ۳۰۰۰x2000 است، این مسئله البته به فلسفه متفاوت دو دستگاه بر می گردد، سرفس بوک در وهله اول هنرمندان را نشانه گرفته پس صفحه نمایش با کیفیت تری لازم دارد، در حالی که سرفس لپ تاپ محصولی برای تمامی کاربران است.

صحبت فوق به معنی بد بودن کیفیت صفحه نمایش سرفس لپ تاپ نیست، چرا که این صفحه نمایش یکی از بهترین نمونه های بازار است، و کیفیت بسیار واضح و شفافی دارد، از سوی دیگر رزولوشن پایین تر آن به عمر بیش تر باتری کمک می کند، که برای کاربران همیشه در حرکت بسیار مفید است.

مورد بعدی که باید بدان بپردازیم کیفیت صدا در این دو هم خانواده دوست داشتنی است، صدا در سرفس بوک از اسپیکرهای فوقانی خارج می شود، که البته از باس بیش تری در قیاس با بلندگوهای سرفس لپ تاپ برخوردار است.

در سرفس لپ تاپ بلندگوها در زیر کیبورد به صورت مخفی تعبیه شده اند، این مسئله در حالت معمولی اصلا به چشم نمی آید، اما زمانی که موسیقی را با صدای بسیار بلند گوش کنید، دکمه های کیبورد مقداری لرزش پیدا می کنند، که هنگام تایپ کردن حس خنده داری را به دستان شما منتقل می سازد.

صحبت آخر

مایکروسافت سرفس لپ تاپ، لپ تاپ اصلی و همراه من در روزهای آتی خواهد بود، من قصد دارم تا استفاده از آن را در روزها و هفته های آتی ادامه بدهم، تا پیش از تصمیم نهایی جزییات بیش تری را درک کنم.

البته از همین ابتدا باید اعلام کنم که ترک کردن سرفس بوک کار بسیار بسیار دشواری است، چرا که من حقیقتا عاشق آن هستم، اما به هر شکل سرفس لپ تاپ تمامی مشکلاتی را که با سرفس بوک داشتم مرتفع ساخته است.

انتخاب شما کدام یک است؟ کدام یک از این دو هم خانواده بیش تر مورد پسند شما است؟

332 پست

محسن توکلیگویند کامپیوتر همه جوره خوش است،نه خیر عزیز فقط سرفس خوش است!
وینفون...
ما را در سایت وینفون دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان winphone بازدید : 185 تاريخ : دوشنبه 29 خرداد 1396 ساعت: 16:25