بهترین کامپیوترهای AIO در سالی که گذشت

ساخت وبلاگ

در سال ۹۵ کامپیوترهای AIO مختلفی از سوی سازندگان متفاوت وارد بازار شدند، که البته هرکدام دارای محاسن و معایب خاص خود بودند، در این میان چند محصول شاخص تر از دیگر تولیدات بازار به نظر می آیند که در این مقاله به بررسی آن ها می پردازیم.

جهت گیری ویندوز۱۰ و افزوده شدن قابلیت Windows Ink و بهینه سازی بی بدیل این سیستم عامل برای صفحات لمسی به نوعی چراغ راه سازندگان سخت افزار گشته است، از سوی دیگر تغییرات عمده ویندوز۱۰ در به روز رسانی کریترز به طور خاص تولیدکنندگان محتوا و هنرمندان را مورد هدف قرار داده است. مجموعه این عوامل در کنار هم باعث شده تا سازندگان سخت افزار بیش از پیش بر اهمیت این بخش از بازار کامپیوترهای شخصی پی ببرند.

کامپیوترهای AIO یا All In One به سبب هماهنگی بالای قطعات سخت افزاری، و البته اشغال کمتر فضای کاری، طرفدارن خاص خود را دارند، در سال جاری دستگاه های متفاوتی از سوی سازندگان مختلف در این کلاس عرضه شد، که البته بدون شک گل سر سبد کامپیوترهای AIO به وسیله سازنده ویندوز تولید شده است.

بهترین کامپیوتر AIO در مجموع: سرفس استودیو

سرفس استودیو صرفا یک کامپیوتر AIO نیست، سرفس استودیو به نوعی نوآورترین کامپیوتر دنیا در سال های اخیر است. در یک بدنه نازک و البته شدیدا جذاب کامپیوتری بسیار قدرتمند و بهره مند از ویندوز۱خ قرار گرفته است، و البته نقطه دیوانه وار در طراحی آن امکان خم کردن صفحه نمایش با اشاره یک انگشت است که این امر به واسطه جادوی علم مکانیک در لولای سرفس استودیو ممکن گشته است.

به لحاظ سخت افزاری و توان پردازشی سرفس استودیو یک کامپیوتر کاملا قدرتمند است، و مایکروسافت گزینه های مختلفی را برای سخت افزار سرفس استودیو درنظر گرفته است، و نمونه های بهره مند از کارت گرافیک NVIDIA حتی برای بازی کردن گیم های گرافیکی مدرن هم مناسب هستند اما با توجه به طراحی دستگاه که به راحتی تبدیل به یک صفحه طراحی شده و از سوی دیگر به واسطه صفحه نمایش فوق العاده با کیفیت خود، در وهله اول ایده آل ترین کامپیوتر برای طراحان خواهد بود.

شاید هیجان انگیزترین قسمت این دستگاه Surface Dial است، ابزاری کاملا مفید برای طراحان، که امکان تغییر طیف رنگی و انتخاب ابزارهای مختلف را هنگام کار فراهم می سازد.

مایکروسافت با تولید سرفس استودیو به خوبی نشان داد که کامپیوترهای آینده از چه شکل و ساختاری باید برخوردار باشند، و حقیقتا هر فردی که حتی ذره ای با طراحی آشنایی نداشته باشد با دیدین این کامپیوتر فوق العاده زیبا به وسوسه کشیدن طرحی بر روی صفحه نمایش آن می افتد. در مجموع بدون شک سرفس استودیو بهترین کامپیوتر All In One در سال جاری و یا حتی در سال بعد هم باشد!

بهترین کامپیوتر AIO برای سازندگان محتوا: Dell XPS 27

جدیدترین کامپیوتر AIO شرکت دل XPS 27 است که مدتی پس از عرضه عمومی سرفس استودیو، عرضه گشت، ظاهر این کامپیوتر تا حدی شبیه به سرفس استودیو به نظر می آید، البته خوب ظرافت و زیبایی سرفس استودیو نسبت به Dell XPS 27 حتی در نگاه اول کاملا مشهود است. بازار هدفی که این کامپیوتر برای ان طراحی شده تا حدی متفاوت از سرفس استودیو است، چرا که دست پخت ردموندی ها بیش تر هنرمندان، مهندسان و کاربران عادی را هدف قرار داده اما Dell XPS 27 بیش تر برای ویراستاران عکس و ویدیو و حتی صدا مناسب است.

به لحاظ سخت افزاری شرکت دل گزینه های متفاوتی را در مقابل مشتری قرار داده، گزینه هایی مثل صفحه نمایش ۴K InfinityEdge، پردازنده i7 سری اسکای لیک شرکت اینتل و کارت گرافیکی AMD Radeon. نکته برجسته این کامپیوتر که آن را از دیگر کامپیوترهای  AIO بازار متمایز می کند برخورداری Dell XPS 27 از بلندگوهای TEN است. به لحاظ قیمتی نیز پایین ترین مدل این AIO برچسب قیمتی ۱۴۹۹ دلاری را به خود می بیند که در قیاس با حداقل قیمت سرفس استودیو که از ۳۰۰۰ دلار شروع می شود، محصولی قابل دسترس تر است.

بهترین کامپیوتر AIO برای گیمرها: Lenovo IdeaCentre Y910

این مورد شاید در ظاهر یک کامپیوتر AIO معمولی به نظر برسد، اما در باطن آن یک دسکتاپ فوق العاده قدرتمند قرار گرفته است، از نکات برجسته ای که در این کامپیوتر وجود دارد امکان باز کردن قاب پشتی دستگاه و ارتقا قطعات سخت افزاری است. این AIO تا ۳۲ گیگابایت رم DDR4، پردازنده Core i7 اینتل، و کارت گرافیک تا حد NVIDIA GTX 1080 را پشتیبانی می کند.

اگر از درون دستگاه خارج شویم با صفحه نمایش ۲۷ اینچی ۱۴۴۰p که تقریبا بدون حاشیه است مواجه می شویم، این صفحه نمایش به لحاظ کیفیت هم برای بازی کردن و هم برای تولید محتوا مناسب به نظر می رسد..

در مجموع Lenovo Y910 دستگاهی با طراحی خوب و سخت افزار فوق العاده قدرتمند است که دل هر گیمری را می تواند برباید و امکان ارتقا قطعات سخت افزاری برجسته ترین نکته در مورد آن است. حداقل قیمتی که لنوو برای پایین ترین مدل درنظر گرفته ۱۷۹۹ دلار است که از سرفس استودیو به مراتب پایین تر است.

بهترین کامپیوتر AIO آلترا واید: HP Envy 34

اگر به دنبال کامپیوتری با ظاهر کاملا عجیب و البته تحسین برانگیز می گردید، HP Envy 34 می تواندکاملا توجه شما و البته هر بیننده دیگری را به خود جلب خواهد کرد. این کامپیوتر AIO مجهز به صفحه نمایش فوق عریض منحنی ۳۴ اینجی ۱۴۴۰p بوده که البته به خوبی میز کار شما را پر خواهد کرد. HP مثل همیشه در بخش صدا با بهره گیری از اسپیکرهای Bang & Olufsen خیال شما را از بابت کیفیت صدا راحت کرده است.

در بالاترین مدل Envy 34 به لحاظ سخت افزاری از پردازنده Core i7 اسکای لیک اینتل آنلاک، ۳۲ گیگابایت رم و فضای ذخیره سازی ۲ ترابایتی SSD بهره می برد، که البته این کانفیگ حسابی جیب خریدار را خالی خواهد کرد، اما در صورتی که بخواهید خرج کمتری بکنید کانفیگ های پایین تر هم در دسترس هستند و در نتیجه می توانید با هزینه کمتر همچنان یک AIO با ظاهری جذاب و عجیب را خریداری کنید. در پایین ترین کانفیگ پردازنده Core i7 به همراه ۱۲ گیگابایت رم و حافظه ذخیره سازی هیبریدی در دسترس خواهد بود. حداقل قیمت Envy از ۱۶۹۹ دلار شروع می شود، که در مجموع قیمتی منصفانه به نظر می آید.

به فهرست سخت افزاری بالا دوربین RealSense اینتل را هم اضافه کنید، و در نتیجه با وجود این دوربین و بهره گیری از قابلیت Windows Hello خیالتان از بابت امنیت دستگاه جمع خواهد شد.

آیا شما هم سرفس استودیو را انقلابی ترین کامپیوتر سال های اخیر می دانید؟ در بخش نظرات مثل همیشه منتظر شما هستیم.

119پست
محسن توکلیگویند کامپیوتر همه جوره خوش است،نه خیر عزیز فقط سرفس خوش است!

وینفون...
ما را در سایت وینفون دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان winphone بازدید : 254 تاريخ : دوشنبه 30 اسفند 1395 ساعت: 21:06