استیو بالمر: بخش موبایل، دوستی من و بیل گیتس را بهم زد/ بهترین کارهای ممکن را بعد از ریاست گیتس انجام دادم!

ساخت وبلاگ

steve-ballmer-ceo-2

اخیرا استیو بالمر مدیرعامل سابق مایکروسافت بیشتر از قبل در رسانه ها حضور پیدا می کند و  اطلاعات جدیدی درباره گذشته ی مایکروسافت می دهد. او این بار گذری بر ورود مایکروسافت به دنیای سخت افزار و رابطه اش با بیل گیتس داشته است. با وینفون همراه باشید.

بالمر در گفتگوی تلویزیونی با Emily Chang مجری بلومبرگ، صحبت های جالبی درباره از بین رفتن دوستی اش با بیل گیتس مطرح کرده است و ورود مایکروسافت به کسب و کار سخت افزار را باعث بهم خوردن دوستی قدیمی اش با موسس مایکروسافت بیل گیتس عنوان کرده است. اما بالمر درباره ورود به سخت افزار تنها یک ناراحتی و افسوس دارد که چرا زودتر وارد این کسب و کار نشده است.

مدیرعاملی که ۱۴ سال بر مایکروسافت ریاست کرد عنوان کرده است که باید در همان اوایل کار وارد عرصه ی دستگاه های موبایل می شده اند و در انتها نیز با وجود عدم موافقت هیئت مدیره این کار انجام شد.

صاحب باشگاه بسکتبال LA Clippers بحث های مربوط به ورود به بازار موبایل را باعث تنش و بحث های داخلی شدید عنوان کرده است و این ماجرا باعث تغییر راه او و بیل گیتس شده است چرا که بیل موافق این تصمیمات نبوده است:

” زمانی که مدیرعاملی را بر عهده گرفتم، سال بسیار سختی را پشت سر گذاشته بودیم، بیل نحوه ی کار برای دیگران را نمی دانست و من نیز چگونگی مدیریت بیل را نمی دانستم و مطمئن نیستم که بعدا هم یاد بگیرم.”

او در ادامه می گوید:

” این واقعا برای هیچکدام از ما کار ساده ای نبود، تفاوت اندکی بین عقاید ما در مسیر استراتژیک شرکت وجود داشت. رابطه ی برادرانه به قسمت های خوب و بد تقسیم می شود.”

او ادامه می دهد: ” یک اختلاف نظر اساسی بابت چگونگی ورود به عرصه ی کسب و کار سخت افزار وجود داشت. من به سرفس اصرار داشتم و هیئت مدیره در این مورد حمایت کمی از من می کرد و همه آن ها باعث ورود به کسب و کار موبایل شد”.

اگرچه مایکروسافت در سال ۲۰۱۲ با Surface RT وارد بازار تبلت ها شد و تا حدودی موفقیت پایینی داشت و تنها ۹۰۰ میلیون دلار برای شرکت متبوعش بدست آورد، اما همین سرفس ها اکنون بعد از گذشت سال ها، سالیانه ۴ میلیارد دلار به جیب ردموندی ها می ریزند.

طرح تصاحب نوکیا توسط مایکروسافت از همان ابتدا توسط هیئت مدیره رد شده بود، اما در انتها بالمر با ۹.۵ میلیارد دلار قرارداد نوکیا را منعقد کرد و در نتیجه یک وزنه ی سنگین به پای نادلا بسته شد تا او برای این کسب و کار نه چندان سود ده فکری کند. نادلا هم در همان ابتدا کارمندان بسیاری را اخراج کرد و می توان گفت در حال حاضر تمام ارزش آن قرارداد تنها بر روی کاغذ است.

بالمر اعتقاد دارد اشتباه او این بوده که خیلی دیر وارد بازار گوشی ها و تبلت ها شده است. او حتی نسبت به جمله ی مشهور خود درباره آیفون ها اپل و عدم فروش این گوشی ها نیز از خود دفاع کرده و اینکه ای کاش آن زمان نحوه ی کار اپل را می فهمیده و گفته است:

” آن زمان که من گفتم این گوشی ها فروش نخواهد کرد به خاطر قیمت بسیار بالای ۶۰۰ الی ۷۰۰ دلاری آن ها بود اما آن ها در مدل فروش خود نوآوری ایجاد کردند و یک ساختار یارانه ای به وجود آوردند که این قیمت با کمک اپراتورها در قبض ماهانه تلفن های همراه مردم جبران شد.”

او در بخش هایی از این گفتگو، مدیریت خود را موفقیت آمیز دانسته  و اعتقاد دارد بهترین کارها را بعد از بیل انجام داده است. او  بخش جستجوی بینگ، بخش سخت افزار مثل سرفس، =بخش ابر مثل آژور یا آفیس ۳۶۵ را مثال زده است و حتی موفقیت های خود را فراتر از این می داند. او دلیل موفقیت خود را شروع مدیریت با ۲.۷ میلیارد دلار درآمد و پایان مدیریت با ۲۲ میلیارد دلار سوددهی می داند. استیو بالمر با تایید هدف گزاری و نحوه ی هدایت ساتیا؛ افزایش قیمت فعلی سهام مایکروسافت را فوق العاده خوانده و بابت آن اعلام خوشحالی کرده است.

نظر شما درباره صحبت های او چیست؟

منبع :

BLOOMBERG

  • جمعه ۱۴ آبان ۱۳۹۵ ۲۱:۰۰
  • ۷ نظر
  • هادی اکبری زاده
  • اخبار

1040 پست

هادی اکبری زادههدف ما، غلبه بر کارهای قبلیمان... پیش به سوی آینده با مایکروسافت

وینفون...
ما را در سایت وینفون دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان winphone بازدید : 222 تاريخ : شنبه 15 آبان 1395 ساعت: 4:28